Uniek voor Bunnik: een podotherapeut

Mijn naam is Marco Mollen en ik ben in 2013 cum laude afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven als podotherapeut. Na mijn studie heb ik bij enkele werkgevers kunnen werken. Hierdoor heb ik een breed pallet aan kennis- en vaardigheden op kunnen bouwen. Sinds juni 2017 heb ik mijn praktijk gestart in Bunnik.

Mensen ondervinden nog steeds veel voet en voetgerelateerde lichamelijke problemen, waarbij podotherapie een belangrijke bijdrage kan leveren. Het geeft me veel voldoening om mensen te kunnen helpen met dergelijke klachten. Mijn passie is om met maatwerk optimale zorg  te leveren in een persoonlijke setting. Om u de hoogste kwaliteit aan zorg te kunnen bieden staan er hoogwaardige apparatuur en materiaal en ruime behandelmogelijkheden ter beschikking.

Bovendien werk ik graag samen met o.a. (huis-)artsen, paramedici, pedicures en (schoenen-)winkels. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volg ik bijscholingen, congressen en (regio)vergaderingen.

Ik sta geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Mini fotoalbum

© Pro Podotherapie.