Op maat gemaakt open schoeisel mét podotherapeutisch voetbed

Modellen

Fits Your Feet beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen beschikbaar, zodat u ze het hele jaar kunt dragen. Er zijn tal van mogelijkheden voor het personaliseren van de (teen-)slippers en sandalen. Dit kan bijvoorbeeld met een teenstuk, met een 2-bands sluiting, een 3-bands sluiting of met een hielsluiting voor extra stevigheid en houvast.

Kijk op www.fitsyourfeet.nl voor alle NIEUWE modellen en kleuren combinaties van 2018!

Aanmeten


Nieuwe patiënten

  • Onderzoek van 60 minuten. Tijdens het onderzoek meet ik uw voeten op en bespreken we het gewenste schoenen.
  • Afleverconsult van 30 minuten.

Bestaande patiënten

  • Indien uw laatste 3-D voetscan langer dan 1 jaar bestaat, volgt een consult van 30 minuten. Ik maak dan een nieuwe 3-D voetscan, meet uw voeten op en bespreken we het gewenste schoeisel.
  • Indien u wel een recente 3-D voetscan heeft, volgt een consult van 30 minuten voor het bepalen van het gewenste schoeisel en meet ik uw voeten op.

Het duurt gemiddeld 4 weken voordat uw schoeisel klaar is.

Kosten

Het tarief voor uw op maat gemaakte schoenen is € 225. Via uw aanvullende verzekering komt u meestal geheel of gedeeltelijk in aanmerking voor een vergoeding van de kosten.

Als u interesse of vragen hebt, neem dan contact op met me per email via info@propodotherapie.nl of telefonisch via 06-81812730.

 

© Pro Podotherapie.